Kaivurin raivari

29,90

Heinimo Nelli
WSOY 2020
kovakantinen

Vain 1 varastossa

EAN: 9789510454060 Tuotetunnus (SKU): Heinimo Nelli L85.22 WSOY 2020 Y208 Osasto:

Kuvaus

Runoja autoista, koneista ja kulkuneuvoista

”Kukaan muu ei älyä / miksei työkone kestä hälyä.” – Karskilla kaivurilla on ongelma: työmaan meteli hermostuttaa ja vie siltä keskittymiskyvyn!

Formula-autoa taas jännittää kisa-aamuna niin, että bensatankki on sekaisin. Entä mikä ihme mietityttää Miniä moottoritiellä? Nelli Heinimon runot yhdistävät oivaltavasti kaksi erilaista maailmaa: tunteet ja karismaattiset kulkuneuvot ja työmaakoneet. Runot riemastuttavat niin leikki-ikäistä kuin tämän vanhempaakin ja sanoittavat tunteiden kirjoa tavalla, joka herättää pohdittavaa myös kouluikäisille. Mukana seikkailevat kaikki lasten ikisuosikit, niin paloauto, nosturi kuin veturikin: luvassa on pärinää, kolinaa ja kirskettä koneiden uumenista!

Nelli Heinimo on espoolainen viestinnän ammattilainen, joka on pienen poikansa johdattelemana tehnyt kenttätutkimusta autoista ja muista kulkuneuvoista. Tuloksena on syntynyt iloitteleva, tunteikas ja kekseliäs esikoisrunokokoelma Kaivurin raivari. Kirjan eläväisen kuvituksen on tehnyt kuvittaja ja sarjakuvataitelija Reetta Niemensivu ja kuvataiteilija Aapo Ravantti.