Korkatut – Keskitäyteläisiä kertomuksia

22,90

Karmavuo Risto
Teos 2018
kovakantinen

Vain 2 varastossa

EAN: 9789518518979 Tuotetunnus (SKU): Karmavuo Risto 68.27 Teos 2018 Y101 Osasto:

Kuvaus

Viinintuntija Risto Karmavuon uudessa kirjassa Korkatut päästään vuodenkierron mittaan tutustumaan ja perehtymään kymmeniin huikeisiin viineihin. Korkatut on Karmavuon viinipäiväkirja, jossa hän tarinoi kustakin viinistä omien kokemustensa, sattumusten ja verrattoman tietämyksensä pohjalta.

Kirja esittelee ja taustoittaa tarkemmin 52 viiniä, siis yhden jokaiselle vuoden viikolle, mutta se antaa ehdotuksia ja vinkkejä myös kulloinkin puheena olevan viinin sisartuotteista. Niin ikään tarjolla on arvokkaita neuvoja ruokasuosituksista ja käyttötarkoituksista eri viineille Karmavuon omaleimaisella ja maanläheisellä tyylillä kerrottuina.

Mukana ovat kaikki olennaiset viiniryhmät: rotevat ja voimakkaat punaviinit talveen, aromikkaat ja elegantit punaviinit syksyyn, kevyet ja raikkaat valkoviinit kevääseen, runsaat ja vivahteikkaat valkoviinit kesään, sekä tietysti tyylikkäät kuplajuomat ja makeat viinit erilaisiin juhliin.

Kirjan esittelemät viinit löytyvät Alkon valikoimista, tarpeelliset tuotetiedot kuvineen on koottu kertomusten yhteyteen.