Niin monta olutta

29,90

Lehtinen, Anikó
WSOY 2016
pehmeäkantinen

Vain 1 varastossa

EAN: 9789510414842 Tuotetunnus (SKU): Lehtinen Aniko 68.27 Kirja.fi 2016 Y108 Osasto:

Kuvaus

Käsikirja oluen valintaan – valitse juuri sinulle paras olut!

Niin monta olutta esittelee Suomessa myytävät oluet tyypeittäin, maku edellä. Jos pelkkä kaunis etiketti ei riitä valintaperusteeksi, ota avuksi tämä kirja.

Ruokakauppojen ja Alkon hyllyt notkuvat erilaisia oluita, ja niistä omaan makuun sopivien löytäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Tässä kirjassa eri oluttyypit on jaettu kahdeksaan ryhmään niiden maun perusteella, ja jokaisen tyypin alla esitellään siihen kuuluvat, Suomessa yleisesti saatavilla olevat oluet. Löytyykö sinun suosikkisi vaalean hedelmäisistä vai tumman paahteisista?

Jokaisesta oluesta kerrotaan perustiedot ja annetaan napakka, sanallinen arvio oluen ominaispiirteistä. Mukana on myös täsmäruokasuositukset, ja lisäksi oluet on pisteytetty, jotta oma suosikki on mahdollisimman helppo löytää. Olutarvioiden laatimisessa on ollut mukana Anikon aviomies, oluentekijä Mika Oksanen.

Olutesittelyiden lisäksi kirjassa on erilaisia olutmaistelukokonaisuuksia sekä kiinnostavia pikku tarinoita panimoihin, oluen tarjoilutapoihin sekä oluen historiaan liittyen.

Helsinkiläinen Aniko Lehtinen (s. 1973) on olutasiantuntija Sinebrychoffilla. Hän luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle. Anikon Yks olut! -kirja (2014) sai hyvän vastaanoton sekä suuren yleisön että olutharrastajien keskuudessa. Katso myös Anikon blogi: www.punavuorigourmet.blogspot.com