Perinteisiä eräruokia

25,00

Aaltonen, Turkka
Karttakeskus 2019
kovakantinen

Vain 1 varastossa

EAN: 9789522665782 Tuotetunnus (SKU): Aaltonen, Turkka 68.2 Karttakeskus 2019 Y257 Osasto:

Kuvaus

Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa? Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old man, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille. Mukana on niin vanhoja klassikkoja kuin aiemmin julkaisemattomia reseptejäkin.