Sisu Sukkelan rohkeuskortit

23,31

Grahn Petronella
Kumma-kustannus
kovakantinen

Vain 1 varastossa

EAN: 9789523702103 Tuotetunnus (SKU): Grahn Petronella L14.16 Kumma-kustannus Y169 Osasto:

Kuvaus

Sisu Sukkela on lempeä lohikäärme, joka on oikeasti rohkeampi kuin itse uskookaan. Kun Sisu kuuntelee ystäviensä ajatuksia rohkeudesta, hän ällistyy. Onpa sitä monenlaista! Ehkä Sisukin voisi olla rohkea – omalla tavallaan?

Nämä kortit innostavat lasta kokeilemaan uusia asioita ja löytämään oman rohkeuden. Kaikissa korteissa on pieni tarina Pomenian taikamaailmasta ja siihen liittyvä tehtävä. Näitä pieniä tekoja tekemällä jokainen voi löytää uusia rohkeuden taikavoimia itsestään.

Viettäkää mukavia hetkiä yhdessä ja lähtekää selvittämään, mitä kaikkea voikaan uskaltaa pienen kannustuksen ja harjoittelun siivittämänä. Yllätytte takuulla!

Petronella Grahn on satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti. Sisu Sukkelan rohkeuskortit pohjautuvat Petronellan luomaan Pomenian taikamaailmaan. Maailman tiimoilta on luotu satumainen Pomenia-sarja, jossa on julkaistu useita suosittuja kirjoja ja korttituotteita sekä lautapeli.

Korttien tehtävät on luonut TM Tiia Trogen, joka on työskennellyt yli 20 vuotta eri-ikäisten lasten parissa ja tunnetaan erityisesti positiivisen kasvatuksen menetelmästään.

Korttien tarinat on kirjoittanut Päivi Tuulikki Koskela.

Suositusikä 5+